ပန္ေထြေဖ်ာ္
>> Saturday, November 29, 2008
တေန႔က မနက္စာကို ဒီလိုေလး လုပ္စားၾကည့္တယ္။ ထမင္းပူပူေလးန႔ဲ ပန္ေထြေဖ်ာ္လိုက္ဖက္တယ္ဆိုၿပီး စိတ္ကူးေပါက္လို႔ အလြယ္ေလး လုပ္စားတာပါ။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးကိုျပဳတ္ အခြံႏႊာထားတယ္။ ပုဇြန္ေျခာက္၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ေျမပဲဆံကိုေထာင္းထည့္၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုပ္သီးေလွာ္၊ နံနံပင္နဲ႔ ဆီအနည္းငယ္ပါထည့္ၿပီး ဇြန္းနဲ႔ေခါက္လိုက္တဲ့ ပန္ေထြေဖ်ာ္ပါ။ ထမင္းပူပူေလးနဲ႔တြဲစားရင္ မနက္စာက စားလို႔အဆင္ေျပသြားႏိုင္ပါတယ္။ အိမ္မွာဆိုရင္ေတာ့ ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို မီးဖုတ္တယ္။ အဲလိုကေတာ့ ပိုေမႊးတာေပါ့။ အေဆာင္ေရာက္ကတည္းက ခရမ္းခ်ဥ္သီးကို ျပဳတ္ၿပီးေတာ့ပဲ ပန္ေထြေဖ်ာ္လုပ္ေတာ့တယ္။ အဲဒီေန႔ဆို သူငယ္ခ်င္းေတြ ထမင္းစားလို႔ၿမိန္တယ္လို႔ ေျပာၾကတယ္။
တရက္ကေတာ့ ထမင္းကို ဒီလိုေလးခ်က္ၿပီး ငါးေျခာက္ေသးေသးေလးေၾကာ္နဲ႔ စားျဖစ္တယ္။ ပန္ေထြေဖ်ာ္ေလးပါ အဲဒီေန႔က အတူတူလုပ္စားရမွာ။ ဒီလိုထမင္းနဲ႔လည္း ပန္ေထြေဖ်ာ္က စားေကာင္းမယ္ထင္တယ္။ မနက္အေစာစာလည္းျဖစ္ ထမင္းက အရသာရွိၿပီးသားဆိုေတာ့ အသားဟင္းမလိုဘူးထင္လို႔ပါ။
မဇနိ
0 comments:
Post a Comment