မုန္လာဥနီသုပ္
>> Friday, December 12, 2008
မုန္လာဥနီကို အခြံႏႊာ၊ ေရေဆးၿပီး ျခစ္လိုက္တယ္။
ၾကက္သြန္ျဖဴဆီခ်က္၊ ေျမပဲဆံေထာင္း၊ ႏွမ္းေထာင္း၊ ပုဇြန္ေျခာက္၊ ငံျပာရည္၊ မန္က်ည္းမွည့္၊ ငရုပ္သီးစိမ္းအားလံုးထည့္ၿပီး မုန္လာဥနီသုပ္တာပါ။
ျမန္မာျပည္တုန္းကေတာ့ သံပုရာသီးနဲ႔ သုပ္တာ။ အခုသံပုရာသီးေစ်းႀကီးလာလို႔ ေခၽြတာတဲ့အေနနဲ႔ မန္က်ည္းမွည့္အနွစ္လုပ္ သုပ္ေတာ့လည္း စားေကာင္းပါတယ္။
ဒီလုိအသုပ္ေလးနဲ႔ ၾကက္ဥေၾကာ္ေလာက္ဆိုရင္ မဇနိက ထမင္းစားၿမိန္ေပမယ့္ ကိုဇနိဆို ပန္းကန္နဲ႔ဇြန္းနဲ႔ ေသခ်ာေခါက္မယ္ဆိုတာ သိပါ့။
ေရေႏြးနဲ႔ အပ်င္းေျပစားလည္းေကာင္းပါတယ္။
မုန္လာဥနီကို ေၾကာ္စားရင္ မႀကိဳက္တဲ့ ကၽြန္မအတြက္ ဒီလိုသုပ္စားရတာ ပိုအဆင္ေျပပါတယ္။

မဇနိ
0 comments:
Post a Comment