ၾကက္ဥေပါင္း

>> Sunday, December 21, 2008


မေန႔ညက ကိုဇနိေျပာျပတာနဲ႔ ဒီေန႔စမ္းခ်က္ၾကည့္တာ။ သူငယ္ခ်င္းေတြ ၾကက္ဥကို ေပါင္းၾကတာ သိေပမယ့္ လုပ္မစားျဖစ္ဘူး။ မႀကိဳက္မွာလဲ စိုးတာနဲ႔ ၾကက္ဥႏွစ္လံုးပဲ လုပ္စမ္းၾကည့္တယ္။ ၾကက္ဥႏွစ္လံုးကို ဆားနည္းနည္းထည့္ေခါက္။ စတီးဇလံုေလးထဲထည့္ၿပီး အိုးခပ္ႀကီးႀကီးထဲမွာ ေရေႏြးတည္ ေပါင္းခံလိုက္တာပါ။ ခဏေနေတာ့ ၾကက္ဥက ေဖာင္းေဖာင္းႂကြႂကြေလးနဲ႔ တင္းသြားတယ္။ အဲဒါကို အတံုးေလးေတြလုပ္ထားၿပီး ပုန္းရည္ႀကီးမႈန္႔နဲ႔ ခ်က္လိုက္တာ။ ခရမ္းခ်ဥ္သီးတလံုး၊ ၾကက္သြန္ျဖဴ၊ ၾကက္သြန္နီ၊ ငရုပ္သီးစိမ္း၊ ငါးပိအနည္းငယ္နဲ႔ ဆီသတ္ၿပီး ပုန္းရည္မႈန္႔ထည့္ ၾကက္ဥတံုးေလးေတြပါ ထည့္လိုက္တယ္။ ေရစပ္စပ္ေလးထည့္ၿပီး ဆီက်န္တဲ့အခါ ဟင္းက်က္သြားၿပီ။ စားလို႔ေကာင္းပါတယ္။ စိတ္၀င္စားရင္ ခ်က္ၾကည့္မယ္ေလ။





မဇနိ

0 comments:

Google-analytics

StatCounter


Online Users

Shinystat

Ad

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP