ခ်ပါတီ

>> Friday, December 26, 2008


အရင္အေဆာင္မွာ ေနတုန္းက ခ်ပါတီအခ်ပ္ေတြ မျပတ္၀ယ္ထားၿပီး ၾကက္သားအာလူးခ်က္ထား မနက္ခင္းစာေတြ စားေလ့ရွိတယ္။ အဲဒိတုန္းက ပါကစၥတန္-က သူငယ္ခ်င္းတေယာက္ ရွိတယ္။ သူမွာတဲ့အခါ ေပါင္းမွာေပးေတာ့ ဆန္နဲ႔ ခ်ပါတီ ေကာင္းေကာင္းစားရတယ္။ သူတို႔ဆီက ဆန္ကို ဂ်ပန္ဆန္နဲ႔ေရာခ်က္ရင္ ထမင္းေလးေတြ ေကာ့ေနေအာင္ လွတာ။ အခုေတာ့ အျပင္အိမ္ေတြ ေျပာင္းကုန္တာနဲ႔ ခ်ပါတီ မမွာျဖစ္ေတာ့ဘူး။ မစားရတာၾကာေတာ့ စားခ်င္လာျပန္တယ္။
ဒါနဲ႔ ကိုယ့္ဟာကိုယ္ လုပ္စားလိုက္တယ္။
ဂ်ံဳနယ္ၿပီး ဒလိမ့္တံုးနဲ႔လွိမ့္တယ္။ နယ္ထားတာကို (၁)နာရီေလာက္ထားၿပီးမွ အခ်ပ္ပါးပါးေလးေတြ လုပ္လိုက္တာပါ။
ခ်ပါတီကို ဒယ္အိုးမွာ ဆီမပါဘဲ မီးကင္သလိုလုပ္တာထက္ ဆီပါေလကာေလးထည့္ထာက ပိုေမႊးတယ္လို႔ အဲဒီကုလားသူငယ္ခ်င္းက ေျပာဖူးတယ္။ သူခ်က္တဲ့ ၾကက္သားဟင္းနဲ႔ စားရတာလည္း ပိုေကာင္းတာေပါ့။ အခုေတာ့ ခ်ပါတီျပားကို သူေျပာသလို ဆီေလးနဲ႔ေၾကာ္လိုက္ၿပီး ကပ္ေၾကးနဲ႔ညွပ္ထားတယ္။
အတူတြဲစားဖို႔ ၾကက္သားအာလူးကို မဆလာေလးနဲ႔ ခ်က္လိုက္ၿပီး မေန႔က တေနကုန္ ထမင္းမခ်က္စားျဖစ္လိုက္ဘူး။






မဇနိ

Google-analytics

StatCounter


Online Users

Shinystat

Ad

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP