ေခါက္ဆြဲသုပ္နဲ႔ ငါးေၾကာ္

>> Thursday, September 25, 2008



Macaroni ေလးေတြကို ၁၅ မိနစ္ခန္႔ ျပဳတ္ၿပီး ေရေအးနဲ႔ေဆး အေအးခံထားလိုက္တယ္။
ခရမ္းခ်ဥ္သီးနဲ႔ ၾကက္သားကို ေရစပ္စပ္ေလးခ်က္ထားတယ္။
ပဲသီးေတာင့္ေလးေတြ ႏုတ္ႏုတ္လွီးၿပီး ဟင္းထဲထည့္ခ်က္ထားပါတယ္။
နံနံပင္ႀကိဳက္တတ္ရင္ ထည့္စားေပါ့ေနာ္။
ၾကက္သားဟင္းက ေမႊးလို႔လားေတာ့ မသိဘူး စားရတာ ေမႊးေမႊးေလးျဖစ္ေနတာ သတိထားမိတယ္။



ေခါက္ဆြဲနဲ႔တြဲစားဖို႔ ငါးေသးေသးရလာလို႔ ေၾကာ္လိုက္ပါတယ္။
ငါးကို ေရေဆး၊ ဆားဆႏြင္းနယ္ပါတယ္။
ဆန္မႈန္႔ကို ေရနည္းနည္းနဲ႔ ခပ္ပ်စ္ပ်စ္နယ္ထားပါတယ္။
ဆီပြက္ပြက္ဆူလာရင္ ငါးေလးေတြကို ဆန္မႈန္႔နယ္ထားတဲ့အထဲမွာ လူးၿပီး ေၾကာ္လိုက္တယ္။
ငါးဟင္းမႀကိဳက္ေပမယ့္ ငါးေၾကာ္ေလးေတာ့ အႀကိဳက္သား။

မဇနိ

0 comments:

Google-analytics

StatCounter


Online Users

Shinystat

Ad

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP